Fortrolighedspolitik

LIKTA behandler personoplysninger i overensstemmelse med den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR) (2016/679), den lettiske lov om behandling af personoplysninger og andre relevante love og forordninger.

Dataansvarlig til behandling af personoplysninger er den lettiske informations- og kommunikationsteknologiforening (herefter - LIKTA), registreringsnummer 40008038242, adresse: Stabu iela 47-1, Riga, LV-1011. LIKTA er ansvarlig for implementeringen af Online anbefalingsværktøj til test af SMV Digital modenhed  og for behandlingen af ​​personlige data i forbindelse med disse aktiviteter.

Databehandlerer er partnere, der hjælper LIKTA med at implementere projektaktiviteter: Aalborg Universitet (Danmark), DIMECC (Finland), Ministeriet for Økonomiske Anliggender og Kommunikation (Estland), ITL (Estland), INFOBALT (Litauen), LINPRA (Litauen), KIGEIT (Polen) ) og RISE (Sverige). Projektpartnere har adgang til personoplysninger til specifikke opgaver og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andet formål.

Det retlige grundlag for databehandlingen er samtykke (artikel 6, stk. 1, litra (a), i GDPR).

Formålet med databehandlingen er at fremme digitale kompetencer i samfundet; konkret ved at indsamle, analysere og præsentere data for at forstå din virksomheds position i forhold til andre (regionen, landet); og give generelle anbefalinger om næste trin mod digitalisering.

Personlige data indsamlet og behandlet i Online anbefalingsværktøj til test af SMV Digital modenhed:

  • Kontaktoplysninger: e-mail-adresse, firmanavn og position.
  • Andre data - data hentet fra en test.

Personlige data opbevares i højst 5 år efter afslutningen af ​​DIGINNO-projektet. Efter ovennævnte frist er udløbet, slettes alle dine personlige data.

 

Du har ret til at få adgang til dine personlige data såvel som, hvis de er ufuldstændige eller forkerte, til at anmode om at de bliver opdateret eller rettet. Hvis dine personlige data behandles på grundlag af dit samtykke, kan du frit vælge at samtykke eller ikke at samtykke til behandlingen af ​​dine personlige data og til enhver tid nemt og bekvemt trække dit samtykke tilbage uden at påvirke behandlingen, der er udført før tilbagetrækningen . Hvis du har spørgsmål til behandling af personlige data, kan du kontakte os via e-mail: office@likta.lv. Hvis du mener, at dine personlige data behandles ukorrekt, eller at dine rettigheder er krænket, kan du indgive en klage til det lettiske Datatilsyn - info@dvi.gov.lv.

 

Letlands informations- og kommunikationsteknologiforening’s FORTROLIGHEDSPOLITIK er tilgængelig HER.